KONSULTOINTI


Yritysten ja yksityisten konsultointi www-, sähköposti- ja ATK-asioissa on meille jokapäiväistä. Totta kai opastamme kaikenlaisissa asioissa, mutta erityisesti graafiseen alaan ja nettiin liittyvät asiat ovat luontaisesti meille läheisimpiä, koska niiden parissa pääsääntöisesti touhuamme.

Seuraavassa muutamia kommentteja "opetuslapsiltani":

"Valmistuttuani SKTO:sta mielestäni osittain puutteellisen koulutuksen jälkeen Harha on opettanut minulle kaiken, mitä tarvitsen työssäni. Hän saa minulta täydet suositukset kärsivällisenä ja ammattitaitoisena opastajana."
Graafinen suunnittelija

"Harhalla on ollut suuri merkitys ammattitaitoni kehittymiseen. Hän on jaksanut kärsivällisesti ja perusteellisesti opettaa ja syventää minulle graafisen alan ohjelmia (Freehand, Photoshop) ja opettaa uusien käyttöä (InDesign). En muista kertaa jolloin en olisi saanut apua, ts. hän taitaa ohjelmat loistavasti. Silti hän ei ollut koskaan "tuputtamassa" neuvojaan vaan auttoi aina tarvittaessa."
Graafinen suunnittelija

"Työssäoppimiseni aikana huomasin, että Harhan antamat opetukset olivat niin selkeälinjaisia ja yksinkertaisella tavalla selitettyjä, että moni asia jota en koulussa ollut ymmärtänyt, tuntuikin yhtäkkiä kovin helpoilta. "
Graafisen alan opiskelija

Että näin...

Jos siis tarvitsette opastusta graafisen alan ohjelmien ja laitteiden tai ATK-laitteiden käytössä yleisemminkin, ottakaa yhteyttä joko sähköpostilla harha@harha.fi
tai puhelimella 0500 595 895.
raumanmeren kalamatkat